close
چت روم
طرز تهیه یک غذای محلی/ بادمجان شکم پر تبریز

طرز تهیه یک غذای محلی/ بادمجان شکم پر تبریز

آشپزی ایرانی,آموزش آشپزی,دستور پخت ویژه,سایت آشپزی,غذای گرم,مناسب برای مهمانی,
طرز تهیه یک غذای محلی/ بادمجان شکم پر تبریز   مواد لازم : بادمجان قایقی شکل که زیاد تپل نباشد: ۶عدد سیر: ۱۰حبه متوسط پیاز ریزشده:یک عدد گوشت چرخ کرده: ۲۵۰گرم گوجه فرنگی سفت: ۲عدد جعفری ساطوری: ۳قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی ، نمک و روغن مایع : به میزان کافی  طرز تهیه ابتدا بادمجانهارا راه راه پوست کنده یک برش تو قسمت گود بادمجان میدیم(مثل نون باگت که برا ساندویج برش می زنیم) بعداون هارو۲ساعت تو آب نمک می خوابونیم بعدش شسته خشک کرده و درروغن مایع سرخ می کنیم و کنار می ذاریم   سیر هارو…
خورشید پارس - آموزش راه های افزایش بازدید و کسب درآمد از اینترنت مطالب زیبا و جذاب
سفارش تبلیغ سفارش تبلیغ
سفارش تبلیغ سفارش تبلیغ
سفارش تبلیغ سفارش تبلیغ سفارش تبلیغ
درباره ما :
شما در این سایت میتوانید جدیدترین مطالب را با موضوعات زیر مشاهده نمایید: آموزش راه های افزایش بازدید و کسب درآمد از اینترنت , مطالب زیبا و جذاب , اس ام اس , خبر های جنجالی از دنیای ورزش , تصاویر زیبا و دیدنی , کتاب های الکترونیکی , آموزش مسائل زناشویی و ...