طرز تهیه دیگچپه غذای سنتی مشهد

طرز تهیه دیگچه,طرز تهیه دیگچه مشهدی,
طرز تهیه دیگچپه غذای سنتی مشهد   دیگچه را همانطور گرم در یک ظرف مستطیل شکل به ابعاد 20*30 پهن کنید و روی آن پودر پسته بپاشید.   مواد مورد نیاز : برنج نیم دانه : 250 گرم شکر : 250 گرم هل : 10 گرم شیر : 2 لیتر زعفران : در صورت دلخواه  کمیطرز تهیه دیگچه,طرز تهیه دیگچه مشهدی,
خورشید پارس - آموزش راه های افزایش بازدید و کسب درآمد از اینترنت مطالب زیبا و جذاب
سفارش تبلیغ سفارش تبلیغ
سفارش تبلیغ سفارش تبلیغ
سفارش تبلیغ سفارش تبلیغ سفارش تبلیغ
درباره ما :
شما در این سایت میتوانید جدیدترین مطالب را با موضوعات زیر مشاهده نمایید: آموزش راه های افزایش بازدید و کسب درآمد از اینترنت , مطالب زیبا و جذاب , اس ام اس , خبر های جنجالی از دنیای ورزش , تصاویر زیبا و دیدنی , کتاب های الکترونیکی , آموزش مسائل زناشویی و ...